© designed by martin

Hengstenhouderij
Kramp Welkom. Over ons. Nieuws. Hengsten. Contact/ Links.
Valburg

Wesley is al diverse keren bekroond met een 1ste premie op de hengstenkeuring. Wesley heeft een afstamming om U tegen te zeggen !! Zijn vader is de zeer goed fokkende 1ste premie hengst Oregen van de Kleine Tip vader van meerdere goedgekeurde zonen en nu actief in Zweden.

En dan moederszijde van Wesley met vier generaties Kroon-Preferente Kampioenen, want zowel moeder Lady van stal van Aschberg als grootmoeder Gitta van stal van Aschberg en overgrootmoeder Wendy zijn merries van top niveau zij hebben eigenlijk alles bereikt !! Lady heeft als vader de Preferente hengst Excellent van de Uitweg. Dat Wesley uitstekend fokt is dus geen wonder hij heeft dan ook zijn jeugd index positief afgerond met hoge punten en zit nu in de 2de fase. De nationaal kampioen van de bontenkeuring 2012 is een dochter van Wesley en vorig jaar is er een zoon goedgekeurd nml. de vosbonte hengst Dalton van stal van Aschberg. Wesley vererft zijn bonte kleur zeer sterk. Wesley is met zijn royale behang en fraaie zwartbonte kleur een indrukwekkende verschijning om te zien en daarbij is hij mooi van type en verhoudingen met een fraai hoofdje en beste benen en vlotte bewegingen.

En wat zeer zeker ook positief is bij Wesley is zijn SUPER fijne karakter !!!Dekgeld € 140,– inclusief BTW en stamboekkosten

V. Oregen v.d. Kleine Tip

V. Gelder v. Zuylichem
V. Cansas v. St. Possemis
M. Beauty v.d. Uitweg

M. Lucy v. Bunswaard
V. Edmund v.d. Brouwerij
M. Crystal v. BunswaardM. Lady v. St. v. Aschberg

V. Excellent v.d. Uitweg
V. Zephyr v.d. Kozakkenhoeve
M. Octavia of Dewland

M. Gitta v. St. v. Aschberg
V. Zeoliet v.d. Ponyhoeve
M. Wendy v. St. v. Aschberg

Wesley van Stal van Aschberg

Zwartbont   103 cm.